6 serii de folii LLumar

Iata cele 6 serii de folii LLumar care pe punem permanent la dispozitia dvs.: 

 

» Seria BASIC    - Cod LA

folii auto cluj

 

 

Sunt folii auto testate si verificate pe parcursul a mai multor ani in medii climatice diferite. Foliile „dyed films ” sunt colorate prin scufundarea materialului poliester in baie de vopsea, laminat cu un strat absorbant UV si unul de antizgaraire. Culori fumurii clare (de la negru pana la fumuriu deschis) fara distorsionari de imagine.

 

Absorbtie raze UV: 95%
Protectie impotriva supraincalzirii: da
Intensitati (trecerea luminii vizibile)5%,15%35%50%.


Culoarea: fumuriu de la foarte inchise la foarte deschise

 

 

 

 

 

 

 

» Seria CLASSIC +    - Cod AT

 

folii auto clujEste o varianta inbunatatita a Seriei Basic avand un strat absorbant UV mai performant, ceeace il face mai rezistent la decolorare. Aspect estetic deosebit de atragator. Adezivul foliei este acceasi adeziv puternic (HPR) care nu nu cunoste compomsuri: durabilitate excelenta si claritate impecabila. Variante de transparente disponibile: 5%, 15%, 35%, 50%.

 

Absorbtie raze UV: 99%
Protectie impotriva supraincalzirii: da
Intensitati (trecerea luminii vizibile)5%15%,35%50%.

 

Nuante/ Culori: Gri – de la negru (5%) la nuante foarte deschise

 

 

 

 

 

 

 

» Seria ESPIRIT    - Cod ATC

 

folii auto clujFoliile din seria Espirit (cod ATC) sunt folii colorate, non-metalizate de ultima generatie(4G). Folii colorate premium, cu un film poliester mai gros (43 microni), ceea ce face posibila utilizarea unei tehnologii speciale de colorare in profunzime. Aceasta tehnologie asigura o durata de viata mai lunga a foliilor, crescand semnificativ rezistenta la decolorare. Stratul antizgariere este de asemenea de generatie mai noua cu rezistenta ridicata la zgaraituri. Folii premium dedicate celor care doresc mai mult un aspect exterior deosebit. Variante de transparente disponibile: 5%, 15%, 35%, 50%, 79%.

Absorbtie raze UV: 99%
Protectie solara: da
Intensitati (trecerea luminii vizibile)5%15%,20%35%50%, respectiv 79% (pentru geamurile usilor din fata)


Nuante/ Culori: Gri – de la negru (5%) la nuante foarte deschise

 

 

 

 

 

 

 

» Seria COMFORT    - cod ATR 

 

Sunt folii fabricate printr-o tehnologie de laminare a doua tipuri de folii. Prin aceasta tehnologie de laminare se urmareste atingerea a doua obiective importante: protectie solara ridicata si aspect estetic deosebit.

Cele mai performante folii din punct de vedere al protectiei termice sunt cele reflexive, care insa au un aspect oglinziu. Pentru a contrabalansa acest neajuns s-a procedat la laminarea unui strat de folie metalizata cu unul vopsit. Astfel s-a ajuns la unrezultat deosebit de avantajos: sub acceasi aspect estetic ca si foliile colorate (Basic, Classic, Espirit) beneficiem de protectia solara ridicata caracteristica doar foliilor reflexive.

Materialul obtinut este mai gros, mai rezistent si mai performant: reflecta pana la 70% energie solara!

Aceste folii ofera cel mai bun raport pret-calitate-performanta din acest motiv si este si cel mai vandut tip de folii auto. Variante de transparente disponibile: 5%, 15%, 20%, 35%, 50%.

 

 

 

 

 

» Seria AVANTGARDE   - cod LATI

 

Reprezinta varful de lance al industriei producatoare de folii auto.

Utilizarea pe scara larga a instalatiilor GPS, GSM si radio a necesitat implementarea foliilor performante non-conductive. S-a procedat la colorarea foliilor cu nanoparticule de ceramica (strat non-conuctiv)  pentru excluderea eventualelor ecranari ale instalatiilor de receptie GSM, GPS si radio (ex. ventil special care transmite presiunea rotiilor la bord prin unde radio).
Sunt la fel de performante ca si foliile din gama Comfort. Chiar mai performante in ceeace priveste foliile mai deschise. Altfel spus: cu o folie mai deschisa de acest gen se poate asigura acelasi nivel de protectie termica ca si in cazul utilizarii unei folii mai inchise din alta categorie. 

Cea mai deschisa folie a gamei Avantgarde cu transparenta 78% – AIR 80 – asigura un nivel de protectie termica de 43%!  

Variante de transparente disponibile: 5%, 15%, 35%, 50%, respectiv de 78 pentru geamurile de la usile fata.

 

 

 

 

 

 

» SAFETY AUTO FILMS

 

folii auto clujSunt folii auto antiefractie pentru siguranta valorilor din masina. Au fost dezvoltate pentru reducerea furturilor din autoturisme, dar si pentru a oferi protectie impotriva ranirii cu cioburi in cazul spargerii geamurilor. Foliile auto obisnuite au grosimea de 25-45 microni pe cand foliile auto antiefractie sunt de 112 microni.*  Acest lucru inseamna un plus de siguranta pentru dumneavoastra. Pentru cei care nu doresc colorarea geamurilor  sunt disponibile si in variante complet transparente.


Transparente5%15%35%50%, 98%.


*Aceste folii sunt obligatorii pentru masinile de curse care participa la rally-uri, in ideea protejarii pilotilor de ranirea cu cioburi in caz de spargere a geamurilor. 

 

 

Fisa tehnica partea I Fisa tehnica partea II

 

 

 

< Mergi inapoi