Scapa de caldura nabusitoare!

 

Tu si familia ta meritati sa aveti tot confortul din masina! Foliile LLumar va vor proteja de soare.

 

Foliile auto LLumar reflecta pana la 70% din energia solara (caldura) si 99% din razele UV. In asa fel instalatia de climatizare o vei folosi mult mai putin, ceea ce inseamna consum mult mai scazut, poluare mai redusa. 

 

 

Si pentru amatorii de senzatii tari insemna asigurarea puterii maxime a motorului.

 

 

 

 

 
Aveti grija de copii dvs.!

Pielea si ochii copiiilor au o sensibilitate crescuta la actiunea razelor UV. Tot aceste raze sunt responsabile de aparitia si inaintarea anumitor afectiuni de vedere si boli de piele (mai multe forme a cancerul de piele).

Pentru a preveni pericolul acesta, luati masurile necesare de protectie! Chiar si cele mai deschise folii LLumar absorb 99% din razele UV (UV A si UV B) . Mai mult, foliile  AU75UV  absorb 99,5% raze UV in conditiile in care lasa sa treaca 75% lumina vizibila (sunt aproape invizibile)!

 

 

      

 

copii in masian protectie soalra auto geamuri

Copiii sunt deranjati de stralucirea soarelui?

 

Foliile auto LLumar filtreaza lumina solara in proportie de pana la 95%. Ochii copiiilor sunt mult mai sensibili la agresiunea luminii intense.

Daca doresti calatorii placute cu familia merita sa faci acest efort minim!

 

 

 

 

Pentru tine ca si conducator auto, avem o veste buna: deranjul cauzat de lumina farurilor care te orbesc prin oglinda retrovizoara interioara, v-a disparea! Cu siguranta ai observat ca lumina intensa (stralucirea soarelui sau luminile farurilor) contribuie decisiv la obosirea conducatorului auto.

 

 

 

 

 

Contacteaza-ne chiar acum pentru programare si vei simtii diferenta cu foliile LLumar !

 

 

         Sau suna la : 0264.450.007 -  0748.144.622