Folii antiefractie si de securitate

 

Foliile antiefractie si cele de securizare sunt folii diferite de scopul pentru care sunt folosite. Foliile antiefractie sunt destinate protejarii geamurilor de spargeri, furturi pe cand cele de securitate pentru a ne proteja sanatatea si integritatea corporala impotriva ranirii cu cioburi. Aspectul foliillor este identica - total transparenta - difera doar grosimea si evident nivelul de siguranta.

 

 

 

Securizeaza geamurile casei!

 

Locuiesti intr-o casa frumoasa cu geamuri usor accesibile? Ai o cabana sau o casa care nu este locuita permanent? Cu siguranta de multe ori cand pleci de acasa esti ingrijorat din cauza geamurilor care pot fi sparte cu mare usurinta.

Stai linistit, avem solutia!

Click Aici!

 

Protejeaza geamurile de la birou!

 

Ai biroul sau cabinetul ori depozitul cu geamuri la strada? Ai magazinul cu exponate in vitrina care ar putea starni curiozitatea hotilor? Probabil de multe ori te-ai gandit cat de usor pot fi sparte geamurile si lucrurile tale sa fie furate chiar inaintea sosirii echipei de interventie.

Stai linistit, avem solutia!

 Click Aici!

 

Protejeaza-ti familia, impotriva ranirii cu cioburi

 

Te-ai gandit vreodata cate pericole prezinta pentru copiii tai, suprafetele de sticla din casa in cazul in care acestea se sparg? De cate ori te-ai speriat cand langa copilul tau a fost cat pe ce sa se sparga vreun geam din usa sau fereastra? Suntem de acord, chiar si o clipa de neatentie poate rezulta ranirea grava a copilului.

 

Acum insa nu mai este cazul sa te ingrijorezi, avem rezolvarea acestui pericol.

Click Aici!