Protejeaza geamurile de la birou!

Te-ai gandit cum ar fi ca intr-o dimineata sa iti gasesti geamurile

 

sparte calculatoarele furate iar stocul de marfa si materialele devastate?

 

Probabil ti-a trecut prin cap asa ceva si tocmai din acest motiv ai incheiat contractul cu firma de protectie si paza, pentru a interveni indata ce primeste semnalul de alarma. La ceea ce nu te-ai gandit este ca ei actioneaza doar dupa semnalarea spargerii. Oricat de operativi ar fi si oricat de rapid s-ar prezenta la fata locului, exista totusi riscul, ca pana la sosirea lor hotii sa dispara cu ceea ce este mai valoros pentru tine. Pentru asta trebuie prevenita efractia.

Chiar si firmele de paza si protectie recomanda aplicarea foliilor de antiefractie.

Consecintele pot fi neplacute :

-Din ziua constatarii spargerii veti avea noi colegi (Politistii Criminalisti) care vor prafui cu praf negru toate suprafetele posibile si imposibile pentru prelevarea probelor (amprentelor).

- Urmand amprentarea tuturor persoanelor din partea firmei care au avut acces la acele incaperi. - Trebuie sa-ti amani programul zilei respective, pentru a face inventarul produselor/obiectelor (bani, documente valoroase, diverse acte, birotica, marfa, stoc, obiecte de inventar, consumabile,)

- Daca Doamne Fereste ti s-a furat Laptopului/PC-ul cu toate datele si informatiile confidentiale, nu ai decat sa speri ca vor fi prinsi in cel mai scurt timp si asta inainte ca informatiile sa ajunga la locul nepotrivit.

- Plus audieri, interogari si declaratii pana la nesfarsit. Preveniti efractia! Nu permiteti hotilor sa va fure lucrurile pentru care ati muncit atat de mult!

 

  Sau suna la : 0264.450.007 - 0748.144.622