Securizare geamuri impotriva efractiei

Te-ai gandit vreodata cum ar fi ca atunci, cand te intorci acasa, sa gasesti geamurile sparte si cu lucrurile de valoroase furate?

- Vrei sa pleci linistiti in concediu?

- Vrei ca grija fata de casa sa nu iti strice concediul?

- Vrei sa te simti in siguranta maxima in timpul noptii?

- Vrei ca lucrurile tale din casa sa fie in siguranta?

- Vrei sa ai casa protejata cat esti plecat in delegatie?

 

Pentru toate aceste intrebari, exista un singur raspuns : Aplicarea foliilor antiefractie pe geamuri. 

 

Foliile antiefractie sunt singurele mijloace de aparare impotriva furturilor care actioneaza inaintea spargerii geamurilor, adica previn spargerea.

 

Toate celelalte mijloce de aparare - instalatii de alarmare, monitorizare din partea firmelor de paza si protectie, camere de luat vederi - actioneaza doar dupa comiterea spargerii.

Chiar si firmele de monitorizare recomanda aplicarea foliilor antiefractie, tocmai pentru ca in majoritatea cazurilor impiedica efractia. Hotii de regula dupa cateva lovituri aplicate asupra geamului renunta. Foliile antiefractie LLumar sunt produse premium cu o claritate excelenta. Sunt total transparente, chiar invizibile. Aplicarea foliilor se efectueaza pe partea interioara putand fi montate chiar si iarna. Foliile se aplica rapid (cateva ore) fara a crea deranj in casa.

 

Iti garantam un montaj profesional pentru ca avem experienta de peste 13 ani de activitate in care am asigurat geamurile a multor case si vile.

 

Preveniti efractia! Nu permiteti hotilor sa va fure lucrurile pentru care voi ati muncit!

 

  Sau suna la : 0264.450.007 - 0748.144.622