Folii decor

Foliile decor se aplica pe geamuri fie in scopuri decorative, fie pentru delimitarea spatiilor de birouri.

Foliile decor sunt disponibile in variante mai mult sau mai putin opace, de la alb la nuante maronii. Aceste folii asigura, printre altele, un plus de discretie celor care lucreaza la calculator.

 
folii decor biroufolii decor birou

Totodata, foliile decor pot fi folosite pentru a face mai usor de observat usile si peretii de sticla. Se evita, astfel, diverse accidente ce pot avea loc ca urmare a imposibilitatii de a percepe corect asemenea obstacole. Asadar, pe langa aspectul elegant pe care il confera suprafetei pe care o acopera, foliile decor contribuie la prevenirea

incidentelor ce pot aparea in conditiile unei marcari necorespunzatoare sau a lipsei unei marcari

aplicate geamurilor, peretilor si usilor din sticla.

 

folii decor biroufolii decor birou

Din acest punct de vedere, foliile decor joaca un rol dublu : creeaza un efect decorativ deosebit, iar, pe de alta parte, contribuie la siguranta locurilor de munca.

 

Aplicarea foliilor decor nu au doar un efect vizual placut, ci si unul benefic, de asigurare a unui mediu de lucru corespunzator si sigur.

 

Fisa tehnica a foliilor LLumar

 
 

Foliile Decor

folii geamuri cladiri - birouri folie decor

 

Geamurile despartitoare de birouri la fel permit vizibilitatea, deranjand activitatea ambelor persoane aflate in cele doua parti ale geamului. Pentru a corecta acest neajuns s-au creeat foliile decor. Exista in mai multe variante, de la total opace pana la doar putin vizibile.
 

Usile, peretii despartitori (glasswand-uri) confectionate integral din sticla aduc pericolul de a nu fi observati din timp. Pentru a face aceste obiecte atat de estetice vizibile, se aplica folii decor, astfel dispare pericolul de accidentareprin contactul direct cu ele.

Foliile decor - cum denumirea sugereaza - decoreaza geamurile interioare a birourilor oferind o personalitate aparte.

Geamurile clasice permit razelor nocive UV sa patrunda in incapere. Razele UV sunt cele care cauzeaza mai multe forme a cancerului de piele, decoloreaza tapiteriile, materialele textile, imbatranesc materialele plastice. 

folii geamuri cladiri -  vitrine

 

Foliile protectie UV au fost create special pentru a absoarbe razele UV. Sunt aplicate pe geamurile vitrinelor pentru a proteja exponatele, la geamurile locuintelor pentru a proteja amenajarile interioare.

Foliile protectie UV absorb 99,5% din razele nocive UV (UV A si UV B).

 

Aflat mai multe despre foliile arhitecturale pe paginile noastre: Folii protectie solara, Folii antiefractie, Folii decor, Folii impotriva razelor UV.
Vizitati Galeria de poze!

 

Cere acum o oferta personalizata!

Scrie-ne toate amanuntele necesare (scopul aplicarii foliilor, aspectul vizual urmarit, suprafata estimativa a geamurilor, accesibilitatea geamurilor – inaltimea la care se gasesc - , locatia cladirii) si vom raspunde in cel mai scurt timp cu mai multe variante de folii care se potriveste scopului tau.  Sau suna la : 0264.450.007 - 0748-144.622