Folii decor pentru acasa

 

 

 

Nu vei pierde din lumina naturala si astfel nu vor vedea la tine in casa nici trecatorii sau vecinii curiosi. 

 

 
 
Cele mai importante aspecte ale casei tale, sunt geamurile.

Cu doar putina cunoastere a foliilor decorative, te vei uita la suprafetele si ferestrele de sticla intr-o lumina complet diferita. Exista posibilitatea de a imbunatatii designul, intimitatea, luminozitatea si multe altele.

Foliile decorative sunt gandite cu grija pentru a ajuta imaginatia si pentru a completa orice viziune de stil, de la traditional pana la modernism. Sunt, de asemenea extrem de practice, oferind diferite grade de transparenta si intimitate, pentru a te ajuta sa rezolvi problemele de design dar si de confort. Pregateste-te sa visezi si sa experimentezi.

 

Creaza spatii private care se simt deschise si aerisite cu ferestrele decorative. Cu finisaje matlasate si translucide, iti asiguri intimitatea fara a sacrifica lumina naturala. Foliile sunt ideale pentru aplicatii interioare de geam, cum ar fi  geamurile toaletelor sau chiar si pe geamurile de la dressing. La fel de bine sa pot aplica si pe geamurile subsolurilor, sau pe orice geam care are vedere spre strazi, alei, trotuare, sau pentru a indeplini obiectivele de design interior. Costurile sunt mult mai mici decat cele al sticlei gravate din fabrica.

Iata cateva modele de folii decor

 

 

Scrie-ne toate amanuntele necesare (scopul aplicarii foliilor, aspectul vizual urmarit, suprafata estimativa a geamurilor, accesibilitatea geamurilor – inaltimea la care se gasesc - , locatia cladirii) si vom raspunde in cel mai scurt timp cu mai multe variante de folii care se potriveste scopului tau.  Sau suna la : 0264.450.007 - 0748-144.622