Scapa de razele UV si protejeaza-ti biroul

Razele solare si implicit razele UV-ului, distrug atat sanatatea cat si interiorul birourilor. Pe langa pielea ta care este expusa la raze solare, vor avea de suferit mobilierele, covoarele si toate obiectele care stau in calea solarelui si al razelor UV. 

 

Cand stai cu orele la birou, sansele ca razele UV sa bata pe tine sunt destul de mari. Daca tragi draperiile sau chair jaluzelele, ai "alungat" toata lumina naturala, trebuie sa aprinzi lumina, ti se face somn, nu ai contact cu privelistea de afara...deci faci mai mult rau decat bine.

 

Acuma o sa zici:

"- Nici cum nu-i bine...Daca trag jaluzelele de ce le trag, daca le las asa, imi dauneaza razele solare...Nici cum nu e bine pentru voi... ce sa fac atunci?"

 

Iar noi sa-ti raspundem:

"- Nici o problema! Exista solutie pentru toate aceste probleme care tin de razele solare, dar si de razele UV. Cea mai cunoscuta solutie, care a fost inventata tocmai cu scopul de a te proteja de razele daunatoare ale UV-ului, dar totodata sa-ti ofere si lumina naturala si implicit conditii placute de munca la birou, este folia de protectie UV."

 

In functie de scopul aplicarii, venim sa facem masuratori, sa vedem despre ce suprafata este vorba si sa recomandam cea mai buna solutie, in functie de posibilitati. Au fost cazuri in care s-au ales foliile care ofera si protectie solara dar si protectie UV. Depinde cum se doreste, cu reducerea luminii solare, sau doar reducere razelor UV dar sa ramana aceasi intensitate de lumina...

Sunt variante transparente, care nici nu se observa vizual ca ar fi aplicate pe geamuri, dar sunt si variante mai inchise, vazut din exteror ofera un efect reflexiv (de tip oglinda).

 

Din interior se vede afara si ajuta foarte mult munca la calculator sau laptop, deoarece monitorarele nu vor mai reflecta lumina intrata pe ferestre. Acestea sunt cele mai solicitate folii la companiile de IT, unde cei care lucreaza la sutele de calculatoare si laptopuri, tau nevoie de confortul oferit de foliile reflexive. 

Acest efect de tip oglinda se schimba la lasarea intunericului, deoarece in interior va fi lumina mai puternica decat afara. 

Pentru mai multe informatii de poti contacta la contact@masterfol.ro sau la numerele de telefon : 0264 450 007  / 0748 144 622

 

 

 


 

Ai magazin cu vitrina si esti nevoit sa arunci exponatele decolorate?

 

Cel mai mare cosmar al unui proprietar de magazin cu exponate in vitrina, este soarele care ataca produsele expuse, le decoloreaza si "le distruge" pana in adancul materialului. Daca ai un astfel de magazin stii exact despre ce vorbim.