Contact

Te asteptam la sediul MASTERFOL pe str. Plevnei nr. 42 

 


 

Iti punem la dispozitie un sediu nou cu parcare incapatoare, receptie moderna dotata cu sala de asteptare, wifi gratuit + conditii de ultima ora. Serviciile profesioniste iti sunt oferite de o echipa tanara si dinamica, instruita corespunzator incat sa pleci tot timpul multumit si cu zambetul pe buze. :) 

 

Noul sediu este situat in zona industriala, pe str Plevnei nr 42 vis-a-vis de Lemnconfex. Pentru a ajunge la noul sediu iti oferim trei rute principale :

  • Daca vii dinspre centrul Clujului : 

 Mergeti pe Calea Dorobanților 1,5 km dupa care viraţi la stânga pe Aleea Bibliotecii. La sensul giratoriu, urmaţi a 2-a ieşire spre Strada Fabricii. Mergeti inainte circa 1,2 km (treceti de Kaufland si printr-un sens giratoriu tot inainte). La semafor viraţi la dreapta pe Strada Câmpina. Continuaţi tot inainte pe Strada Plevnei. Destinaţia va fi pe partea dreapta, vis-a-vis de Lemnconfex.

-> Vezi ruta prin Google Maps

 

  • Daca vii dinspre Dej :

Mergeţi spre vest pe Strada Traian Vuia. Dupa al patrulea semafor viraţi la dreapta pe Strada Branului. Dupa 250m, in curba de 90 de grade viraţi la stânga pe Strada Plevnei. Dupa calea ferata mergeti inca 600m. Destinaţia va fi pe partea stânga vis-a-vis de Lemnconfex

-> Vezi ruta prin Google Maps

 

  • Daca vii dinspre Gara sau Real (Auchan mai nou) :

Continuaţi pe Strada Căii Ferate si treceti pe sub podul caii ferate. Viraţi uşor la dreapta pe Strada Oașului si continuaţi pe Bulevardul Muncii. La al doilea sens giratoriu virati dreapta spre Strada Fabricii si continuați pana ce treceti pe pod si ajungeti la intersectia semaforizata. Virati stanga si urmați Strada Câmpina si tot inainte pe Strada Plevnei circa 1,1 km de la intersectie. Destinaţia va fi pe partea dreapta vis-a-vis de Lemnconfex.

-> Vezi ruta prin Google Maps

 

Orar:    Luni - Vineri : 8:00 - 17:00 Sambata : 9:00 - 15:00 Duminica : Inchis

 

 

 

 

 

Folii Auto si Folii Geamuri Cladiri Cluj Napoca

Pentru programari sau informatii suna acum la numerele :

 0264 -  450.007 sau 0748 - 144.622

sau trimite email la contact@masterfol.ro


 

angajari cariereDoriti sa aflati amanunte tehnice care tin mai mult de tehnologia de aplicare, sau de caracteristicile foliilor, ori de posibilitatile ce ofera tehnologia de reparare a parbrizelor, va recomandam sa contactati Seful de Atelier – Zoltan Salak – la numarul de telefon: 0264 - 450.007 sau 0745 - 660.731.

 

Preferati sa discutati direct cu administratorul societatii? Doriti o oferta de pret la o lucrare mai ampla, aveti o oferta speciala pentru noi sau sunteti furnizor de servicii de promovare sau piese si accesorii?
Numele meu este Iosif Salak, si va stau la dispozitie cu placere la numarul de telefon 0745 - 607.993.

Mesajele scrise cu intrebari, mentiuni sau solicitari va rugam sa le trimiteti la contact@masterfol.ro, sau mai simplu scrieti-ne in formularul de mai sus.

Va raspundem in cel mai scurt timp.