Ce ce trebuie sa faci daca schimbi culoarea masinii?

Daca te gandesti sa-ti schimbi culoarea masinii, trebuie sa stii ca trecerea acesteia in talon este foarte usoara si costa si foarte putin.

Cei care si-au colantat masina pana acum la Masterfol si au mers la RAR sa-si treaca noua culoare in talon, ne-au spus ca totul a durat 30 - 40 de minute. In clipul realizat de Digi24 gasesti cea mai simpla explicare a pasiilor de urmat: 

Ce trebuie sa faci daca vrei sa schimbi culoarea

In cazul in care a fost schimbata culoarea masinii, tot ce trebuie sa faci este sa mergi la RAR (Registrul Auto Roman) să treaca noua culoare in cartea de identitate a vehiculului dupa care faci o programare iar la data stabilita mergi la sediul la care te-ai programat cu următoarele documente:

  • o cerere - scrisă de mana pe care o semnezi in faţa angajatului R.A.R.,
  • actul tau de identitate,
  • cartea de identitate a vehiculului.

Procedura la RAR costa doar 90 de lei.

Urmează un drum pana la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Inmatriculari Vehicule, unde trebuie să ceri eliberarea unui nou certificat de inmatriculare. Aici platesti doar 37 de lei, care este contravaloarea noului talon. Ca să-l obtii trebuie sa ai la tine o cerere pentru un nou certificat de inmatriculare, cartea de identitate a vehiculului cu modificarea trecută de RAR in original şi copie dupa actul de identitate, original şi copie.