Principalul nostru obiectiv este de a contribui la asigurarea confortului si sigurantei tale!

Zoltan Salak

Sef atelier, maistru electromecanic auto

Conduce atelierul de folii inca din anul 2000, avand toate calificarile necesare acestei activitati. Coordoneaza implicit demontarea si montarea geamurilor – lucrare care cere pricepere si atentie sporita. Detine autorizatie de Montator Folii Auto si Geamuri Plane din partea CP Films 

 

 


Iosif Salak

Administrator –Director executiv

„Ne propunem sa oferim, in continuare, servicii profesionale de calitate celor care au incredere in noi. De peste 14 ani, de cand activam pe piata serviciilor auto, am invatat multe. Dar am invatat, in primul rand, ca nu ajunge sa fim foarte buni, ci trebuie sa ne formam continu in functie de nevoile, cerintele si preferintele clientilor nostri. Va invitam, asadar, sa ne ajutati sa va ajutam: feedback-ul dumneavoastra este binevenit!” 

 

Echipa noastra, pe nume Masterfol, este o echipa formata din tineri devotati in ceea ca fac oferind atentie maxima si profesionalism necesar pentru a multumi toti clienti care ne calca pragul. 

 


Fie ca este vorba de folii auto ori de folii pentru geamuri cladiri, Echipa Masterfol iti pune la dispozitie experienta acumulata in mai bine de 16 ani pentru a putea oferi o rezolvare sigura si eficienta problemelor tale.

Raspundem fiecarei solicitari cu promptitudine si profesionalism. Toti membrii echipei noastre sunt specialisti in domeniu, fiind printre putinii care au urmat si urmeaza periodic stagii de pregatire in strainatate. 


Invatand de la cei mai buni, am inteles, totodata, cat de importanta este respectarea tehnologiei de aplicare a foliilor, oferind servicii de cea mai buna calitate. Asiguram o aplicare fara cusur, de durata, fara riscul zgarierii sau deteriorarii ulterioare.


Toti aplicatorii nostri sunt autorizati pentru aceasta activitate de catre producatorul foliilor LLumar, Solutia Performance Films. Atelierul nostru este singurul atelier la ora actuala din judetul Cluj, autorizat inclusiv cu demontarea componentelor de catre Registrul Auto Roman (RAR) pentru a presta servicii de aplicare folii auto. Poate fi verificat pe site-ul Registrului Auto Roman http://www.rarom.ro/.

 

Marca noastra proprie, Masterfol (inregistrata la OSIM) inseamna calitate si garantia lucrului bine facut.

 


Pentru a va demonstra devotamentul si pasiunea noastra pentru ceea ce facem, echipa Masterfol are un portofoliu bogat de prezente la diferite concursuri si expozitii de specialitate

Ne mandrim cu participarea la trei concursuri de aplicare folii auto pe plan est-european (cu participanti de la cele mai bune ateliere din Croatia, Ungaria, Slovenia, Romania, Serbia, Bosnia, Bulgaria), si la doua concursurii la nivel european, la Bielefeld, Germania.

Va asteptam cu mare drag si va stam la dispozitie!