Noutati

Foliile Decor si avantajele lor


 

 

Foliile decor se aplica pe geamuri fie in scopuri decorative, fie pentru delimitarea spatiilor de birouri.
Foliile decor sunt disponibile in variante mai mult sau mai putin opace, de la alb la nuante maronii. Aceste folii asigura, printre altele, un plus de discretie celor care lucreaza la calculator.

 

Totodata, foliile decor pot fi folosite pentru a face mai usor de observat usile si peretii de sticla. Se evita, astfel, diverse accidente ce pot avea loc ca urmare a imposibilitatii de a percepe corect asemenea obstacole. Asadar, pe langa aspectul elegant pe care il confera suprafetei pe care o acopera, foliile decor contribuie la prevenirea

incidentelor ce pot aparea in conditiile unei marcari necorespunzatoare sau a lipsei unei marcari aplicate geamurilor, peretilor si usilor din sticla.

 

Cel putin din acest punct de vedere, foliile decor joaca un dublu rol: pe de o parte, creeaza un efect decorativ deosebit, iar, pe de alta parte, contribuie la siguranta locurilor de munca. Cu alte cuvinte, aplicarea foliilor decor nu are doar un efect vizual placut, oferind o nota de eleganta birourilor, ci si unul benefic, de asigurare a unui mediu de lucru corespunzator si sigur.