Noutati

Cancerul de piele si expunerea la soare in timpul condusului


 

Geamurile unei masini sunt construite pentru a oferi protectie in caz de accidente, insa protectia impotriva razelor ultraviolete, care pot provoca soferilor expusi la soare un timp indelungat cancer de piele, nu este reglementata decat in cazul parbrizului, scrie autos.aol.com.

Cateva studii au indicat existenta unei legaturi dintre cancerul de piele si expunerea la soare in timpul condusului.

In 2007, cercetatorii de la Universitatea St. Louis de Medicina au descoperit ca intr-un grup de 898 de pacienti afectati de cancer de piele, 53% dintre afectiuni erau prezente pe partea stanga. Statistic, partile cele mai afectate de cancerul de piele sunt zonele expuse in timpul condusului: capul, gatul, bratele si mainile.

Producatorii de geamuri pentru masini trebuie sa respecte o serie de standarde care impun patrunderea optima a luminii si faramitarea sticlei in cazul unui accident, insa nu exista nicio norma care sa reglementeze protectia impotriva razelor ultra violete.

 

Sursa : http://www.zf.ro/

 

Masterfol ofera cea mai buna solutie, cu folii protectie UV de 99%, chiar si cu foliile cele mai deschise! Foliile se aplica pe interiorul geamurilor lasand un milimetru distanta de la margine pentru a nu se atinge de chedere. Pentru geamurile din fata este omologata o singura varianta de folie, care respinge 99% UV si 70% energie solara. Pentru geamurile din spate, inclusiv luneta se pot aplica folii indiferent de nuanta.

Protectia solara nu depinde de nuanta foliilor. Poate sa fie si folie foarte deschisa cu protectie solara ridicata. Puteti opta pentru infolierea tuturor geamurilor, inclusiv pe fata. Va oferim certificate omologate RAR. Untitled-1 Nu necesita sa mergeti sa stati la cozi pentru acte. La noi primiti tot ce este nevoie pentru a detine folii auto cu acte in regula 100% . 

 

 

Ne gasiti in Cluj Napoca pe Dorobantilor 17- 19, sau la numerele de telefon : 0264 450 007, 0745 660 993