Noutati

Folii ultraperformante


LLumar lanseaza foliile ultraperformante, gama AIR. Sunt folii destinate geamurilor din fata, care cu toate ca sunt foarte deschise (transparenta de 75 si 80%) reflecta la fel de multa caldura (reflexia energiei solare de 43%!) ca si foliile inchise.


Este stiut faptul ca cei mai afectati de lumina excesiva si caldura soarelui sunt ocupantii locurilor fata. Daca pe geamurile din spate se pot aplica folii inchise sau se pot monta perdele, pe geamurile de la usile fata si parbriz utilizarea acestor mijloace de umbrire sunt interzise. In acest scop CP Films (producatorul foliilor LLumar) a dezvoltat  folii aproape invizibile dar care reflecta o cantitate considerabila (43%) de energie solara.  

Sunt disponibile in doua nuante de culori: vezui si albastrui. Aspectul geamurilor infoliate cu aceste folii este asemanator cu parbrizele heliomate.Performanta foliilor auto se masoara in procentajul de reflexie a energiei solare. Nu aplicati foliile doar de dragul aspectului exterior! Alegeti foliile care va ofera inclusiv o reala protectie! Aceste folii pe langa faptul ca absorb 99% din razele UV, reflecta o cantitate impresionanta de 43% energie toatala solara.

Ce inseamna acesta?

Inseamna va soarele n-o sa va mai arda la fata. Diferenta dintre o folie simpla si cele avansate din gama AIR chiar se simte. Chiar simtiti ca soarele nu va mai arde pielea.  


LLumar si-a demonstrat din nou superioritatea tehnica fata de ceilalti producatori!

 

 

Aplicand aceste folii vor beneficia de protectie termica crescuta inclusiv soferul