Seriozitate,calitate si promptitudine!!!

 

Razvan Crecan.

 

 


 

 

Am trimis multe masini la dumneavoastra pentru ca a-ti dat dovada de seriozitate si profesionalism. S-o tineti tot asa!

 

Rotaru Paul.

 

 


 

 

5* pentru profesionalismul angajaților Masterfol Cluj în procesul de montare a foliilor deocamdată și pentru calitatea foliilor o să revin mai peste 1 an deoarece deabea au fost montate de aproximativ 2 luni.

 

Rares Ioan Rinja.

 

 


 

 

Am ramas placut surprins dupa ce am apelat prima data la serviciile Dvs. Nu am stat pe ganduri cand a trebuit sa aleg unde sa merg pt urmatoarea masina. Servicii si materiale de calitate, adevarati profesionisti!

 

Luca Vlad.

 

 


 

 

I was very pleased with their wide range of products and services + I was very well informed about all the different possibilities. I came from Maramures for this occasion and i dont regret it at all!

 

Stephan Michel.

 

 


 

 

Am montat la Masterfol anul trecut folii pe geamurile spate si fata. Arata ca prima zi! Cu siguranta voi apela la ei pentru folii pe faruri! Felicitari pentru profesionalism!

 

Mihet Paul.

 

 


 

 

Adevarati profesionisti,recomand cu incredere,eu am ales Masterfol pentru ca am dorit calitate,am folie aplicata pe geamurile din spate din 2009 si si-a pastrat nuanta si calitatea,de aceea am ales si pentru geamurile din fata tot folia lor,la ei nu vezi bule de aer pe sub folie cum vezi la alte masini..daca doriti ceva de calitate ii recomand cu incredere..multumesc Masterfol :)

 
Andrei Tosa.

 

 

 


 

 

Zilele trecute am fost la ei pentru folie geam la mașină și am fost foarte mulțumit de rezultat. Experiența își spune cuvântul, recomand oricui Masterfol! :) mulțumesc băieți.

 

Fabian Negru.

 


 

 

Cei mai buni din Cluj-Napoca !!! Recomand la toata lumea !! In primu rand ca va scapa de razele solare si in al doilea rand ca da un alt aspect masinii dvs !! Multumesc Masterfol !!

 

Paul Cîmpean.

 

 


 

 

Profesionisti in punearea foliilor recomand :!!!!

 

Berindea Alexandru 

 

 


 

 

Impecabil! Si sediul nou la fel. Recomandam cu incredere !

 

TeoTrans Cluj

 

 


 

 

Îmi place sa lucrez doar cu cei mai buni. În acest domeniu i-am găsit pe ei .:) Mulțumesc. Masterfol.

 

Siserman Paul

 


 

 

Cei mai buni azi am pus foliile si sunt foarte mulțumit recomand la toată lumea, profesioniști de nota 10.

 

Berinde Cristian

 

 


 

Cei mai buni! Am apelat la serviciile lor de 5 ori pana acuma si tot timpul am fost extrem de multumit. Keep it going !

 

Adi Bmb

 


 

Acum câteva luni mi-am aplicat folii pe toate geamurile, astăzi am decis să-i aplic mașinii și un parasolar deoarece soarele era cam deranjant. Lucrarea este de nota 10, o echipa de profesioniști! Sunt foarte mulțumit de toate lucrările efectuate mașinii mele. :)

 

Paul Mihai Danci 

 


 

 

Dorim să vă mulţumim pe această cale pentru deosebita colaborare pe care o avem de ani buni de zile, datorată în mare parte profesionalismului şi solicitudinii de care daţi dovadă de fiecare dată.Ne bucurăm pentru faptul că putem beneficia, atât la autoturismele de competiţie, cât şi la cele personale, de beneficiile foliilor oferite de MASTERFOL.

 

Horaţiu Savu - Preşedinte Savu Racing

 

 


 

 

De mai bine de zece ani, colaborez cu baieţii de la MASTERFOL în tot ceea ce ţine de înfolierea geamurilor şi repararea parbrizelor. Am apelat la serviciile lor pentru înfolierea geamurilor de birou deoarece spaţiul se supraîncălzea de dimineaţa, iar soluţia aceasta a fost binevenită. În acelaşi timp, am solicitat şi aplicarea foliilor pe geamurile de maşină, pentru a spori confortul. Aceeasi echipa mă asistă şi la repararea parbriyelor.De fiecare dată, m-am înţeles bine cu ei, şi în orice problemă m-au ajutat cu promptitudine şi cu profesionalism. Din acest motiv, voi continua colaboarea şi voi apela la serviciile lor oridecâte ori voi avea nevoie.

 

Leontin Salanţă - SC Schnell Trans SRL
 
 

 

De ce mi-am pus foliile la masina? Pai arata cu totul altfel! Nu am pus cele mai inchise, ci asa mai medii. Si in fata cele omologate cu ceramica. Arata bestial! Inainte am avut un Scirocco oarecare, acum am unul special!

 

Trifu Costin -  Cluj Napoca

 

 


 

 

Am ajuns la Masterfol fara sa stiu ce vreau, sincer nici nu eram sigur daca vreau, dar am primit consiliere excelenta, mi-au explicat avantajele foliei si acum pot spune ca sunt multumit si mandru in aceeasi timp. Multumesc Masterfol, sunteti cei mai buni.

 

Lorand Soares Szasz

 

 


 

Ma bucur ca am ales aceste folii, pentru ca masina nu se mai incinge in felul cum facea inainte. Este cu totul altfel acuma. Inainte chiar daca mergea clima, tot imi ardea soarele fata si mana. Acum cand ridic geamul parca sunt tot timpul in umbra.

 

Simion Stoica - Beclean

 

 


 

Calitate, amabilitate, promptitudine, servicii profesionale. O sa vedeti masina pe site. Se vede din interior catre exterior foarte bine si se reduce foarte mult temperatura interioara. Eu am doi copii. Apelati cu toata increderea, masina nu supera nici o modificare.

 

Both Valerian Daniel

 

 


 

►Mergi la pagina Folii Auto