Aboneaza-te la newsletter pentru Cataloagele Online gratuit!Vezi cataloagele online >
Livrare gratuita pentru comenzi cu valoare de 499 RON.Vezi produse >

Livrare și Returnare

Livrare

Contravaloarea curieratului nu este inclus în prețul produselor prezentate. Produsele comandate în magazinul on-line sunt livrate prin curierat.

Prețul livrării este 25 lei (inclusiv TVA).

Produsele existente pe stoc se livrează în termen de 24-48 de ore în zilele lucrătoare, după confirmarea comenzi de către cumpărător. Acești termeni de timp sunt orientative, practicate în mod obișnuit și pot fi modificate datorită unor condiții cum ar fi calamități, condiții meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Produsele care nu exista pe stoc în momentul efectuarii comenzii on-line vor fi livrate în termenul și în condițiile care vor fi comunicate de magazinul on-line www.folie.ro către consumator prin mail, telefon.

 

Returnare

Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se pot returna în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost receptionate, în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Dacă SC CARSUPREME SRL. nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului în cel mult 30 de zile de la data returnării. Suma înapoiata cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

Atentie: produsele comandate la metru liniar și tăiate după cantitatea ceruta de tine nu pot fi returnate.

Verifică cu atenție modelul și cantitatea dorită, în caz de nevoie comanda înainte mostre din mai multe modele.

 

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, zgârieturi, rupturi, găuri, lipsă de conținut, etc.

 

Suma va fi returnată după cum urmează:

  1. pentru Comenzile achitate cu card online, prin restituire în contul din care a fost efectuata plata sau prin virament bancar
  2. pentru Comenzile achitate cu OP, prin virament bancar;

Pentru restituirea sumelor este necesar comunicarea contului bancar a cumparatorului. Sumele se pot restitui doar în conturi bancare aparținând cumpărătorului.

 

Carduri acceptate: Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro.
Valoarea produselor returnate care ajung deteriorate la Vanzator nu vor fi restituite.

Responsabil pentru returnarea produselor este Cumpărătorul.
Costurile privind transportul returnării cad în sarcina Cumpărătorului. 

 

Solicitarea returului se face telefonic (0730 047 881), sau prin email: contact@folie.ro