Aboneaza-te la newsletter pentru Cataloagele Online gratuit!Vezi cataloagele online >
Livrare gratuita pentru comenzi cu valoare de 499 RON.Vezi produse >

Despre noi

Am început să lucrăm cu folii pentru geamuri auto și clădiri încă din anul 2000, trecând prin multe experiențe și învățături.

Am învățat să apreciem materialele și consumabilele de calitate cu care poți face lucrări remarcabile și fără să ai parte de multe bătăi de cap.

Am învățat că lucrurile care sunt “la fel de bune, dar mai ieftine” întotdeauna se răzbună.

Am învățat că fără a cerceta și a testa materiale nu putem fii siguri de rezultate.

Am pornit acest magazin online din dorința de a pune la dispoziția profesioniștilor materiale testate și verificate de noi de-a lungul anilor cu care pot face lucrări estetice și durabile. Lucrări de care pot fi mândrii pentru mulți ani înainte.

Lucrări care aduc recunoașterea clienților a celor din jur.

Comercializam atat materiale, cat si scule si consumabile testate de noi. Le recomandam pentru ce ne-am convins ca sunt de incredere si nu pentru ca cineva ne zice ca sunt bune.

Însă nu doar profesioniștii din domeniu sunt pentru cei care venim zi de zi la serviciu, ci și pentru cei care se consideră ambițioși fiindcă au o dexteritate bună și își doresc să-și facă lucruri minunate.

Indiferent că ești profesionist cu experiență de zeci de ani sau ești amator căruia îi place să-și facă lucruri ieșite din comun cu propria mâna, știm că ai nevoie de materiale, consumabile și scule/unelte de încredere.

Din acest motiv îți punem la dispoziție aceste materiale minunate cu ajutorul cărora vei putea face lucrări deosebit de estetice și durabile.

Te invităm să arunci o privire peste produsele puse la dispoziția ta și scrie-ne dacă te interesează ceva .Solicită mostră dacă ți se pare interesant dar nu ești sigur în tine.

Îți dorim navigare placută.